Een Spa Surround voor elke hottub


Een Cal Spas hottub is ideaal om op een geschikte plaats in uw tuin of achtertuin een oord van schoonheid, elegantie en ontspanning te creëeren. Met Cal Designs geeft u uw Cal Spas hottub gemakkelijk een facelift en voegt u met een Spa Surround meerwaarde en functionaliteit toe.
Organiseer een tuinparty met het comfort van uw spa met ingebouwd barblad, barstoelen en banken. U en uw gasten zijn altijd in de buurt van de hottub, zittend naast het wervelende water. Cal Designs producten zijn duurzaam en gemaakt van de beste natuurlijke en synthetische materialen. Spa Surrounds kunnen op maat gemaakt worden met uw persoonlijke touch. U kunt uw eigen samenstelling kiezen van barblad, banken, trapjes en zo meer. Ontwerp de perfecte omgeving voor uw hottub, in uw eigen stijl en passend bij uw budget.

 

 

Kies een serieSpa Ombouw
Uw spa zal in het middelpunt van de aandacht staan met deze luxe Cal Designs ombouw.
ENGLISH: low | high
FRANCAIS: low | high


Spa Surrounds

Cal Cal Designs maakt het gemakkelijk om uw hottub een facelift te geven. Maak uw spa surround nog aantrekkelijker met aanvullende functionaliteit.
ENGLISH: low | high
FRANCAIS: low | high

Voeg nieuwe functionaliteit en schoonheid toe aan uw Cal Spas hottub met een van de veelzijdige Spa Surround toebehoren. Spa trapjes maken het gemakkelijker om in en uit te stappen. Barstoelem bieden u en uw gasten een comfortabele plaats om te zitten. Met bloembakken kunt u laten zien dat u ook groene vingers heeft. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Omdat u de Spa Surround aan uw eigen wensen kunt aanpassen blijft het plaatsnemen in uw hottub een vertrouwde beleving..

Accessories

Wat u ook voor uw hottub nodig heeft, Cal Spas heeft de oplossing. Trapjes, bloembakken, bankjes, opbergkastjes voegen aan uw Cal Spas hottub het gebruiksgemak toe dat u zoekt en de zichtbare elegantie die u wenst..

 CAL SPAS KLANTEN ZIJN BLIJ MET ONZE HOME RESORT PRODUCTEN, ONTWORPEN OM ELKAAR ZOWEL IN STIJL ALS IN FUNCTIONALITEIT AAN TE VULLEN. U HEEFT DE KEUZE UIT DE GROOTSTE COLLECTIE TER WERELD VAN HOME RESORT PRODUCTEN. BEZOEK DE CAL SPAS WEBSITE EN CREEER UW EIGEN HOME RESORT.

SPAS, FITNESS SPAS
& IN-GROUND HOTTUBS

 

 

 


GAZEBOS, VILLAS, SPA & OMBOUW

 

 

 

SURROUNDS & ACCESSOIRES

 

 

 

Om Cal Spas producten aan te kopen kunt zich wenden tot Cal Spas Nederland